Powered by Smartsupp Pyroboss blog o PZS, BOZP a OPP
  • PZS

Kto je povinný mať pracovnú zdravotnú službu?

Pracovná zdravotná služba je neoddeliteľnou súčasťou fungovania každej organizácie. Jej úlohou je zabezpečiť zdravé a bezpečné pracovné prostredie pre všetkých zamestnancov. Kto však musí mať pracovnú zdravotnú? Na túto otázku nájdete odpoveď v nasledujúcich riadkoch.

  • PZS

Ergonómia v práci – cesta k vyššiemu zisku

Ste majiteľom malej firmy, každý deň sledujete svojich zamestnancov ako pracujú za počítačmi, snažíte sa udržať náklady na minimum a urobiť čo najviac pre maximalizáciu zisku. Každý rok však so ziskom rastie aj počet zdravotných problémov zamestnancov, čo spôsobuje absenciu a zníženie produktivity. 

  • PZS

PZS v administratíve áno alebo nie?

Z vlastných skúseností môžeme povedať, že počet podnikateľov, ktorí sa starajú o pracovné podmienky zamestnancov v administratíve stále rastie. Napriek tomu je otázka či pracovná zdravotná služba má v administratíve význam na mieste. 

  • BOZP

Aké zmeny v BOZP nastanú od 1. 1. 2023?

Aké zmeny v BOZP nastanú od 1. 1. 2023 a ako často bude musieť zamestnávateľ po novom školiť zamestnancov?

  • BOZP

Čo je potrebné mať v lekárničke na pracovisku?

Prvé, po čom siahnete pri úraze na pracovisku je lekárnička. Viete, čo by mala obsahovať a aké povinnosti sa vás ako zamestnávateľa v súvislosti s poskytnutím prvej pomoci týkajú?

  • BOZP

Práca v horúčavách z pohľadu zamestnávateľa

Teplé dni v práci dajú zabrať každému. V kanceláriách, výrobných halách, alebo skladoch sa klimatické podmienky zhoršujú a zamestnávatelia musia myslieť na viaceré opatrenia, ktoré im ukladá zákon. V tomto článku Vám  poskytneme základné informácie, ktoré sa každého zamestnávateľa bezprostredne týkajú.