Powered by Smartsupp PZS v administratíve áno alebo nie?

PZS v administratíve áno alebo nie?

Z vlastných skúseností môžeme povedať, že počet podnikateľov, ktorí sa starajú o pracovné podmienky zamestnancov v administratíve stále rastie. Napriek tomu je otázka či pracovná zdravotná služba má v administratíve význam na mieste. 

Riziká práce v administratíve

V porovnaní s výrobou alebo pracoviskami exponovanými faktormi ako je hluk, žiarenie, prašnosť neohrozujú kancelárske priestory zdravie zamestnancov v takom rozsahu. Väčšinou vykonávajú prácu v sede a s menším fyzickým úsilím. A v tom je príčina budúcich problémov.

Riziká každodennej sedavej práce:

  • problémy s chrbticou, tuhnutím a ochabovaním svalov;
  • bolesti hlavy, únava očí, neskôr rozmazané videnie a poškodenie zraku spôsobené prácou s počítačom:
  • obezita, cukrovka 2. typu, hemoroidy, srdcovocievne ochorenia.

Tieto informácie rozhodne nie sú novinkou, a predsa je stále dosť firiem, ktoré ich ignorujú a nesnažia sa vytvoriť lepšie pracovné podmienky svojim zamestnancom. Je však len otázkou času, kedy sa objavia prvé zdravotné problémy a s nimi nižší výkon, spokojnosť, koncentrácia.

Venujte pracovnej zdravotnej služba v administratíve viac pozornosti

Pomôžeme vytvoriť vhodné pracovné podmienky aj vo vaše firme. Podmienky, ktoré jej prinesú nielen vyššiu produktivitu ale aj spokojných a zdravých zamestnancov. Vypracujeme vám kompletné posúdenie zdravotného rizika, pripravíme plán opatrení presne na mieru vašej spoločnosti, ušetríme čas, ktorý môžete venovať svojmu podnikaniu a minimalizujeme riziko postihov zo strany kontrolných orgánov.

Kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 274 014 alebo prostredníctvom nasledujúceho formuláru. Polia označené červenou farbou, prosím, vyplňte všetky.

Povinný údaj.

Povinný údaj.

Povinný údaj.

Povinný údaj.

Invalid Input

Povinný údaj.

Invalid Input

Invalid Input

Povinný údaj.

Tento údaj je povinný. Prosím, vyplňte ho.

Súhlas je povinný pre odoslanie

Invalid Input